S’estrena el web de la Xarxa Bitàcola

Donarà cabuda a totes les informacions generades al voltant de la salut mental


El projecte innovador Bitàcola ha estrenat el web de la xarxa Bitàcola destinat als professionals que treballen en inserció laboral i salut mental amb la intenció de continuar endavant amb aquest projecte innovador que es va iniciar ja fa més d’un any. El web donarà donarà cabuda a totes les informacions i coneixements que es generin.

Aquest web 'està configurat per ser una eina de treball i per crear xarxa entre els professionals que treballen als serveis d’inserció laboral de salut mental on hi haurà una intranet amb, per exemple, borsa de treball per a usuaris dels serveis i també una borsa de treball per als professionals', ha explicat Immaculada Pinar, directora del projecte.
 
La intenció, segons Pinar, és poder crear una xarxa a tota Catalunya que serveixi per dur a terme la finalitat d’aquest projecte: “el canvi de mirada. Els professionals han de saber adaptar-se a l’empresa del segle XXI, a la perspectiva de gènere i a noves tècniques com és el coaching; i els usuaris han de saber valorar-se per ells mateixos i buscar la seva motivació”.
 
Jornada de transferència
 
Avui també, Jordi Plans, coordinador de l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, ha presentat al Caixa Fòrum els resultats dels serveis pilots de Bitàcola a Barcelona i Osona, i El professor Miquel Domènech, del Departament de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha exposat les conclusions extretes dels 92 professionals de serveis d’inserció laboral que van estar formats en l’empresa del segle XXI, la perspectiva de gènere i el coaching sistèmic.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article