5.000 nens aprenen oficis al Campi qui Jugui de Manresa

L'edició arriba a l'equador i supera l'afluència del darrer any


El tradicional parc nadalenc de Manresa, Campi qui Pugui, enguany està dedicat als oficis i ja s'han venut 5.000 entrades. Els organitzadors qualifiquen de molt positiva aquesta xifra, ja que està un 6% per sobre dels números de l'any passat en aquestes mateixes dates. A més, a la planta superior del Palau Firal s'ofereix un espai lúdic amb una espectacular zona d'aventura.

Una de les zones que té més èxit entre les famílies senceres és la granja, en què es poden veure i comparar ous reals de diferents tipus d'aus (entre elles l'estruç i l'exòtic emú), es poden alimentar pollets acabats de néixer, veure una ovella (batejada amb el nom de "Queca" en honor al programa televisiu Cracòvia), cabres, paons, conills i, fins i tot, un porc vietnamita.
 
A més, cada tarda hi ha espectacles de contes i màgia en directe, que tenen molt d'èxit entre els visitants i omplen, dia rere dia, tot l'espai disponible.
 
Visita dels jugadors de l'Assígnia
 
Diversos jugadors de l'Assígnia Manresa seran el proper dilluns, 2 de gener, al Campi qui Jugui per fer una demostració de bàsquet a la pista que hi ha muntada a la planta baixa del Palau Firal. L'activitat serà de 5 a 6 de la tarda i els visitants podran veure molt de prop els moviments dels jugadors professionals sobre la pista.

Els millors periodistes tenen premi
 
Al racó dels mitjans, en el qual hi ha un estand amb representació dels diferents mitjans de comunicació comarcals del Bages, els nens i joves poden apropar-se el món del periodisme i, fins i tot, fer pràctiques de ràdio, veure com funciona una televisió o com es fa un diari digital. A més, cada dia es fa el concurs de portades del Campi News, en què els visitants poden participar omplint la plantilla d'una portada amb aquelles informacions que els semblen més destacables del saló. Cada vespre es tria el guanyador del dia, que s'endú una dessuadora amb la imatge del Campi.
 
Dies, horaris i preus
 
El Campi Qui Jugui obre cada tarda de les 16.00 a les 20.30 fins al dia 4 de gener i el preu de l'entrada és de 5,50 euros (5 euros per a grups organitzats). L'organització ha habilitat un servei de bus gratuït entre el Palau Firal (espai on se celebra el certamen) i el centre de Manresa L'Associació Campi Qui Jugui assumeix l'organització del saló que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i el suport de nombrosos patrocinadors i col·laboradors. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article