Nova eina per a la inserció de persones amb discapacitat

La Fundació ONCE aprofita les noves tecnologies per afavorir la inserció laboral


La Fundació ONCE ha presentat als empresaris el projecte Microlabora, una nova eina d'ocupació que aprofita les noves tecnologies per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat. La iniciativa compta amb el portal Microlabora, una plataforma 2.0 de connexió entre empreses i col·laboradors amb discapacitat on es podran realitzar petits encàrrecs professionals o microtasques en modalitat de tele-servei.

El projecte aprofita eines i recursos principalment vinculats a les noves tecnologies, Internet, correu electrònic i missatgeria instantània, així com altres fòrmules de comunicació en línia cada vegada més potents. D'aquesta manera es posa de manifest la importància de les noves tecnologies en la generació d'ocupació.
 
Microlabora s'emmarca en el 'Pla Avanza2', finançat pel Ministeri espanyol d'Indústria, Turisme i Comerç. El seu objectiu és potenciar l'acostament de les persones amb discapacitat al mercat laboral i, al mateix temps, facilitar a les empreses el coneixement de les potencialitats laborals de les persones amb alguna discapacitat. A més a més, també busca fer possible un contacte directe entre les empreses i persones amb discapacitat que permet conèixer-se a nivell professional de forma flexible, així com afavorir la creació d'encàrrecs professionals a través del tele-treball.
 
Microlabora inclou una secció específica per empreses i una altra per a col·laboradors en la què ambdues parts s'hi han de registrar. A més amés, compta amb un buscador de microtasques a la pàgina d'inici. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article