Es presenta l'ILP en dació en pagament a diverses entitats del Tercer Sector

La Taula del Tercer Sector forma part del grup promotor de la ILP juntament amb CCOO, UGT, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca la CONFAVC i l'Observatori DESC


Dijous passat es va presentar la ILP en dació en pagament a les seves entitats sòcies i a altres entitats i plataformes del Tercer Sector Català. Durant l'acte, la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras, va destacar que "ara és el moment de moblitzar-se i volem que es compleixi un dret constitucional", així com també va recordar que el 2011 hi va haver 57.136 execucions hipotecàries a tot l'Estat espanyol i que "Catalunya és la comunitat més afectada per aquest drama". 

Per la seva banda, el director de la Taula del Tercer Sector, Toni Codina ha ressaltat que "l'objectiu de l'ILP és la pressió social" i que "hem d'arribar a tots els racons del territori". S'espera, que a finals de març es puguin començar a recollir les més de 500.000 signatures per tal que l'ILP es pugui debatre al Congrés dels Diputats. A partir d'ara, totes les entitats i plataformes que formen part de la ILP s'estan organitzant i donant a conèixer l'ILP per implicar el màxim número de persones i d'entitats del territori en aquesta iniciativa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article