Benestar Social i Família dóna un nou impuls a la celebració de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu

L'Oficina de la Gent Gran Activa de la Secretaria de Família i el Consell de la Gent Gran de Catalunya es reuniran amb els Consells Consultius de la Gent Gran de totes les comarques


L'Oficina de la Gent Gran Activa de la Secretaria de Família i el Consell de la Gent Gran de Catalunya es reuniran properament amb els Consells Consultius de la Gent Gran de totes les comarques catalanes. L'objectiu del Departament de Benestar Social i Família és donar així un nou impuls a la preparació de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, que ha estat declarat aquest 2012 per la Comissió Europea, i conèixer de primera mà les opinions i inquietuds de les entitats del territori en relació a aquesta celebració.

En aquestes trobades de treball, que començaran el proper dimarts 14 de febrer, la Secretaria de Família pretén conèixer quins projectes s'estan dinamitzant, quines propostes s'estan dissenyant en el marc d'aquesta celebració i quins són els criteris que les entitats i els agents socials del territori consideren que cal tenir en compte a l'hora de celebrar l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu.
 
Les institucions europees han instat als estats membres a impulsar iniciatives i projectes per a divulgar i promoure l'envelliment actiu, així com la interacció entre les diferents generacions. El Govern de la Generalitat vol participar en la commemoració d'aquest esdeveniment conjuntament i al costat de les entitats i organismes que des del territori estan treballant per la gent gran del nostre país.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article