Neix una targeta de crèdit solidària amb AMPANS

Gràcies a l'acord entre CatalunyaCaixa i AMPANS els usuaris podran col·laborar amb l'entitat sense cap cost addicional


CatalunyaCaixa i AMPANS han signat un acord de col·laboració per tal d'oferir a les persones afins a l'organització (treballadors, col·laboradors, voluntaris...), però també persones externes a l'entitat, una targeta de crèdit solidària que proporciona avantatges financers als seus titulars i també a la fundació, dedicada a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i la de les seves famílies.

Es tracta d'una targeta de crèdit que no té cap cost per al seu titular i que té la particularitat que, utilitzant-la per a fer el pagament de les compres a comerços, l'usuari contribueix a finançar activitats desenvolupades per AMPANS. Concretament, CatalunyaCaixa cedeix un 0,10% de la facturació global d'aquestes targetes a AMPANS, qui destinarà aquestes recursos a ampliar el programa de beques i ajudes a les famílies i a l'organització d'activitats de lleure de les persones usuàries d'aquesta organització.
 
A més, els titulars de les targetes gaudeixen d'avantatges, com un 3% de descompte en gasolina a les estacions de servei BP o la participació en el Programa Més Per Tu, el qual genera punts, en base a l'ús de la targeta, que es poden bescanviar per diners en efectiu, obsequis d'un catàleg de regals, entrades d'espectacles i descomptes promocionals. Altres avantatges vinculats a la targeta són poder gaudir de condicions financeres preferents, obtenint una millor remuneració en dipòsits, així com un millor tracte en comissions. A més, el titular podrà gaudir de descomptes en entrades i espectacles a través del servei Telentrada.
Els interessats poden sol·licitar ja la targeta solidària de CatalunyaCaixa i AMPANS a qualsevol de les oficines de l'entitat d'estalvis.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Ismael Barcelona
1.

Moltes gràcies a Catalunya Caixa per demostrar la gran sensibilitat per les persones aportant el 0.10%

  • 1
  • 0

Comenta aquest article