Ferran Adrià i la pintura solidària amb el Casal dels Infants

Una mostra de l'art impressionista d'Antonio Reverte servirà per recaptar fons


Un cop més, el prestigiós cuiner Ferran Adrià dóna suport a la lluita per la igualtat d'oportunitats exercint de padrí de l'acte solidari que l'Hotel Princesa Sofia aquest dilluns a dos quarts de 8 del vespre en el marc de la inauguració de l'exposició solidària de pintura de l'artista impressionista Antonio Reverte. El fons d'art FundReverte destinarà una part del benefici de la venda d'aquestes obres a donar suport als projectes del Casal dels Infants que treballen amb els infants, joves i famílies que viuen en situació de gran desavantatge social. Aquest suport extraordinari es traduirà en més oportunitats perquè puguin transformar la seva realitat.

L'aliança que han format FundReverte a través de l'obra del pintor Antonio Reverte Oliva i el cuiner Ferran Adrià amb el Casal dels Infants, és un exemple de compromís ciutadà amb la realitat més fràgil del nostre país. Només la suma d'esforços de la ciutadania pot donar el suport extraordinari per transformar les situacions de pobresa i injustícia social que encara molts infants, joves i famílies pateixen als barris del nostre país.
 
La suma d'aquestes aportacions ens permet seguir treballant per millorar les situacions dels infants i joves que estan vivint en condicions de gran fragilitat social i ens encoratja a seguir esforçant-nos amb accions que subscriuen l'esperit del Casal: 'Persones per Persones'.
Us convidem a que ens acompanyeu a l'acte d'inauguració de l'exposició solidària el proper 5 de març, que tindrà una durada de 3 mesos. 
 
Antonio Reverte és un pintor impressionista nascut a Múrcia i arrelat a Catalunya des de l'any 1961, que ha pintat i recreat els paisatges més bells de l'Empordà i altres racons idíl·lics de la geografia catalana.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article