Subvencions per als projectes que promoguin la igualtat de gènere

L'Institut Català de les Dones convoca els ajuts que es podran demanar fins el 22 de març


L'Institut Català de les Dones (ICD), adscrit al Departament de Benestar Social i Família, convoca les subvencions a entitats per a la realització de projectes d'utilitat pública o interès social per promoure la igualtat efectiva de dones i homes.Són subvencionables els projectes els objectius dels quals s’emmarquin dins de les àrees d’actuació de l’Institut Català de les Dones. 

En concret, es dóna suport a les línies següents:
 
·     Projectes generals amb un pressupost màxim de 2.500 euros que fomentin el teixit associatiu de dones al territori.
·     Projectes generals amb un pressupost superior a 2.500 euros o projectes específics que realitzi l’entitat relacionats amb els àmbits de competència de l’Institut Català de les Dones: foment de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, visibilització de les dones com a agents socials i violència masclista.
 
Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases les associacions i les fundacions no participades per les administracions públiques, les organitzacions sindicals i les cooperatives sense finalitat de lucre que realitzin actuacions per promoure la igualtat efectiva de dones i homes.
 
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de març de 2012. Les bases i els fulls de sol·licitud es poden trobar al web de l'ICD.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article