El Corremón ens mostrarà el Balaguer més multicultural

Del 9 al 18 de març la festa serà gastronòmica i cultural


Heu tastat mai un plat africà i, a pocs metres, un d'americà? Heu vist mai un espectacle de l'Àsia just després de participar en un d'Europa? A Balaguer, del 9 al 18 de març, serà possible. L'Associació 'Correbars Balaguer' presenta una nova festa gastronòmica i cultural a la ciutat, el 'Corremón', una iniciativa pionera en territori lleidatà en la què hi participaran 22 bars i restaurants i nombroses entitats. L'objectiu d'aquesta iniciativa no és altre que fomentar el lligam entre les diverses comunitats que viuen a la localitat i, de passada, fer tothom partícep d'aquestes cultures que no ens són pròpies. 

Balaguer estarà dividit en quatre àrees i cadascuna representarà un continent (excepte Oceania, ja que a la capital de la Noguera no hi viu ningú provinent d'aquest continent). Dins d'aquestes zones, cada establiment oferirà una tapa o plat típic d'un dels països que hauran escollit representar, així que es podran degustar plats típics des del Nepal fins als Estats Units passant per Holanda, Xina o Espanya. A banda, també es podrà gaudir d'espectacles, col·loquis, exposicions, concerts i tallers d'arreu del món, de manera que durant 10 dies Balaguer serà el paradigma de la ciutat multicultural. 
 
Les tapes i el passaport
 
Totes les tapes tindran un preu únic de 3 euros a tots els comerços participants que s'han mostrat "molt compromesos amb aquesta primera edició" segons indiquen els organitzadors de l'esdeveniment. A més a més, també per col·laborar amb la festa es podrà comprar un Passaport (2 euros) i es podrà visar en cada establiment on es consumeixi. Si s'aconsegueix un visat de cada continent s'entrarà en el sorteig d'un viatge per a dues persones. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article