Arriba la 2a Jornada Tècnica sobre Drogues a l'Alt Penedès

L'edició d'enguany se centra en els consums problemàtics


Després de l'èxit de la Jornada del passat 2011 centrada en la vulnerabilitat social i el consum de drogues, enguany els diferents Plans de Drogues de l'Alt Penedès amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Subdirecció General de Drogodependències oferim de nou un espai de reflexió i treball per tal de profunditzar en la intervenció davant consums problemàtics de drogues.

Cal tenir en compte que per realitzar una bona intervenció, cal partir des d'unes bases sòlides i reals del coneixement de les substàncies, de com ens afecten tant biològica, emocional com socialment i quin paper tenen en situacions multiproblemàtiques tan complexes de resoldre.
 
Aquest és l'objectiu d'aquesta 2a Jornada dirigida a professionals: resoldre i tenir clara l'evidència científica i quines eines han demostrat tenir eficàcia davant els consums problemàtics per tal que les nostres actuacions també esdevinguin exitoses, lluny de mites, perjudicis o experiències personals puntuals.
 
Quin rol té la família? Què provoca exactament el cànnabis? Com ha evolucionat i quin és el perfil i el patró de consum actual? Què podem fer des de les polítiques de joventut? Com arribar als adolescents? Són alguns dels interrogants que entre tots plegats intentarem resoldre en el marc de la jornada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article