Més de 120 relats al 3r Concurs de Relats

La convocatòria bat rècord de participació


El voluntariat es mou i té ganes d'explicar-ho! La Federació Catalana de Voluntariat Social ha convocat per tercer any consecutiu el Concurs de Relats de Voluntariat Social i, aquesta vegada la participació ha estat altíssima. I és que un total de 123 persones han enviat els seus relats per participar al 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social. Es tracta d'un creixement espectacular respecte la primera edició del concurs, en la què hi van participar 37 persones o la segona, que va comptar amb 77 relats.

A més, aquesta vegada, la FCVS ha posat en marxa un nou format per al concurs per afavorir la participació de persones de tot Catalunya i fer aquest concurs més proper al territori. Amb les quatre convocatòries simultànies (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) el concurs ha aconseguit superar els 120 relats participants, més del triple que en la primera convocatòria.
 
A partir d'ara, els jurats de cada territori (formats per persones coneixedores del voluntariat i de la literatura) valoraran els relats i es procedirà a decidir els 3 guanyadors de cada convocatòria. Els millors relats, tant els premiats com els finalistes, s'aniran publicant al blog Val la pena! a partir de la data d'entrega de premis: el 8 de maig.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article