Taller de teatre social i banca ètica a Tarragona

Servirà per mostrar les alternatives als gestors habituals dels nostres diners


La Delegació de Tarragona de SETEM organitza un taller de teatre social i banca ètica els dissabtes 14 i 28 d'abril, i 12 de maig a l'Espai Jove Kesse. Per aprendre i reflexionar conjuntament sobre banca ètica amb diversió i descobrint el potencial creatiu, SETEM fa aquesta proposta.

El teatre social és una eina molt potent de transformació personal i col·lectiva, que suposa canvis trascendents tant per qui el porta al carrer com per qui rep la proposta creativa. Aprendre i practicar tècniques de teatre social ens permet aproximar-nos a conflictes d'origen social des de l'emoció, el cos, la imaginació... aportar solucions possibles i compartir l'experiència mitjançant el llenguatge universal de l'art i del teatre.
 
La banca ètica és una realitat transformadora al nostre territori. Existeixen entitats que poden gestionar els nostres diners tenint tant o més en compte els beneficis socials i mediambientals de les seves inversions, que els econòmics. Et proposem un taller que ajunta aquestes dues propostes.
 
Volem aprendre i reflexionar conjuntament sobre banca ètica divertint-nos i descobrint el nostre potencial creatiu, ja que durant el curs crearem una petita peça de teatre social que mostrarem al carrer el mes de maig.
 
Dies:
Dissabte 14 d'abril de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabte 28 d'abril de 10 a 14h i de 16 a 20h
Dissabte 12 de maig. Preparació i representació: Horari per determinar.
Preu: 50€ (10% descompte per a sòcies i socis de SETEM)
Lloc: Espai Jove Kesse. C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14. Tarragona.
Impartit per: María Bravo, Teatrosfera.
Organitza: SETEM i el grup de Finances Ètiques de Tarragona.
Informació: [email protected] / 630 941 185 
Inscripcions: Fins a l'11 d'abril. Per reservar la plaça has d'omplir aquest formulari i fer una transferència al següent nº de compte: Triodos Bank 1491- 0001-21 1008580126. Escriu el concepte TARRAGONA i el teu nom i cognom. Abans de fer-ho, assegura't que encara hi hagin places!

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article