Joia amplia la xarxa de serveis amb coaching

Bitàcola és el nou servei de coaching i forma part dels deu serveis dedicats a salut mental que té l'associació


L'associació Joia acaba d'ampliar la seva xarxa de serveis amb el nou servei gratuït dedicat al coaching: Bitàcola. Amb aquesta nova iniciativa, Joia es col∙loca com la primera entitat en oferir coaching a persones amb malestar psicològic, que tenen interès en canviar la seva situació laboral i que volen activar la seva vida professional.  
 

Bitàcola compta amb sis coachers formats al Màster de Coaching Sistèmic de l'Escola de Teràpia Familiar de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona i, mitjançant una primera entrevista concertada amb el coach, es valorarà, conjuntament amb la persona, si és el moment de començar un procés de coaching. De forma periòdica podrà concertar una visita amb el coach i, si vol, participar a les sessions grupals de coaching.  
 
Què fa el coaching de Bitàcola 
 
El coaching de Bitàcola ajuda a fixar uns objectius concrets per alliberar el potencial que té cadascun i dota a la persona d'unes eines fàcils i dinàmiques que li permetran aconseguir els seus objectius laborals i personals en poc temps i elaborar un eix de coordenades per poder assolir, en el menor temps possible, les seves metes.
  
A qui s'adreça aquest nou servei 
 
El nou servei de coaching de Joia s'adreça a totes les persones residents a Barcelona i la seva àrea metropolitana que tenen un malestar psicològic que afecta a la seva vida laboral i, de retruc, a la seva vida personal, però que tenen molta motivació i ganes d'activar‐se

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article