Eugènia Bieto, directora general d'ESADE, propera entrevistada dins del cicle 'Veu de Dona'

El Palau Robert acollirà aquest dijous l'entrevista de la mà de Josep Puigbó


El cicle d'entrevistes 'Veu de Dona' de l'Institut Català de les Dones tindrà aquest dijous a les 6 de la tarda una nova edició amb Eugènia Bieto, directora general d'ESADE. El periodista Josep Puigbó serà l'encarregat de fer l'entrevista que es podrà seguir en directe a cinc biblioteques de Girona, Lleida, Reus, Tarragona i Tortosa i ha de servir per, un cop més, reconèixer i visibilitzar la tasca i la trajectòria de dones significades de Catalunya, i promoure un debat i una reflexió que inclogui la dimensió de gènere sobre el seu àmbit de coneixement.

La formació d'Eugènia Bieto se centra en el sector de la gestió empresarial. És doctora per la Universitat Ramon Llull, llicenciada en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d'Empreses per ESADE i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya.
 
L'entrevista també es podrà seguir en directe des de les biblioteques públiques de Girona (Pl. De l'Hospital, 6), Lleida (Rambla d'Aragó, 10), Tarragona (C. de Fortuny, 30), la biblioteca central Xavier Amorós de Reus (Pl. de l'Escorxador, 1) i la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (C. de la Mercè, 6), gràcies al suport de l'Anella cultural del Departament de Cultura i la xarxa de Biblioteques públiques de Catalunya.
 
“Veu de dona” continuarà amb la teòloga, metgessa i monja Teresa Forcades (31 de maig) i l'empresària, directora creativa i dissenyadora de la joieria Tous Rosa Oriol (13 de juny). Les entrevistes tenen una periodicitat mensual i són realitzades de manera alterna per la periodista Rita Marzoa i el periodista Josep Puigbó.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article