Comença 'Emprenent en femení 2.0'

L'Institut Català de les Dones ofereix cursos de formació TIC a les associacions de dones per enfortir els projectes d'emprenedoria femenina


L'Institut Català de les Dones (ICD) endega el projecte 'Emprenent en femení 2.0' amb l'objectiu de facilitar a les dones emprenedores i professionals el coneixement de les eines del Web 2.0 i incrementar la visibilitat del talent femení a la xarxa. Amb la formació, que se centra en difondre les potencialitats del treball en xarxa virtual, es pretén potenciar la competitivitat dels projectes empresarials impulsats per dones mitjançant l'ús dels recursos que ofereixen internet i les xarxes socials.

Els tallers també volen enfortir i dinamitzar el treball en xarxa de les dones emprenedores i professionals amb el foment de sinèrgies i col·laboracions.
 
El contingut didàctic dels cursos s'adequa a les necessitats dels perfils de les destinatàries, així com al seu nivell d'experiència. Es tractaran eines com els blocs, la pàgina de Facebook, les APPS laborals, Twitter, Hootsuite, Job and Talent, LinkedIn i el currículum digital.
 
Els cursos han començat aquest dilluns a Valls i passaran per Tàrrega (8 de maig), El Pont de Suert (10 de maig), Ripoll (15 de maig), Vic (17 de maig), Gandesa (7 de juny) i Sant Feliu de Llobregat (14 de juny).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article