Lluïsos de Gràcia apropa als nens i nenes a les tradicions populars catalanes

El casal s'organitza per setmanes i inclou activitats als Lluïsos i també sortides a la piscina i excursions


Els nens i nenes que s'apuntin al Casal d'Estiu dels Lluïsos de Gràcia passaran un estiu divertit i entretingut i, alhora, podran conèixer de prop el món dels castellers, diables, tabalers, gegants i bastoners, apropar-se a les tradicions de la festa major i també conèixer els jocs tradicionals catalans. 

La majoria de pares i mares no disposen del mateix període de vacances que els seus fills de manera que costa conciliar la vida laboral i personal, sobretot a l'estiu. Per això el casal d'estiu és una de les activitats més sol·licitades per les famílies. 
 
Però, i si a més a més de passar un estiu divertit i entretingut, els nens i nenes poden conèixer, aprendre i viure de prop les nostres tradicions?
 
Aquest és el valor afegit que vol donar Lluïsos de Gràcia a través del seu casal. I és que l'entitat, que fa molts anys que organitza Casals d'estiu i nadal, té entre els seus eixos principals el foment de la cultura i les tradicions catalanes i l'educació en el lleure amb valors. 
 
Per això, aquest any, el Casal d'Estiu dels Lluïsos basarà la majoria de les seves activitats en les tradicions catalanes com ara el món casteller, els diables i tabalers, la festa major, els bastoners o els jocs tradicionals. A més, es faran les activitats habituals com ara sortides a la piscina i excursions de tot un dia.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article