Apunts guanya un dels 10 Momentum Project 2012

Apunts dóna feina a més de 50 persones amb el certificat de discapacitat i que tenen trastorns mentals


El centre especial de treball (CET) Apunts ha estat un dels 10 guanyadors de les 97 candidatures presentades al Momentum Project 2012, un projecte creat per ESADE i el BBVA, segons van anunciar divendres passat els organitzadors del projecte. Apunts, que dóna feina a més de 50 treballadors amb el certificat de discapacitat i que tenen trastorns Mentals, ha estat escollit pel Comitè Científic format per especialistes en emprenedoria social, riscos i escalabilitat de projectes, basats en les característiques del impacte social que produeix i per la seva capacitat de créixer i consolidar‐se en un futur immediat. 

Julio Castillo, gerent d'Apunts, s'ha mostrat molt "il∙lusionat i content amb aquesta bona notícia perquè les oportunitats en moments de crisi existeixen però s'han d'anar a buscar". També ha explicat a Joia que a partir d'ara l'estratègia d'Apunts es basarà en la seva idea d'expansió i innovació per poder consolidar‐se en el mercat català "com una empresa social de referència que competeix amb la resta del mercat ordinari amb l'excel∙lència en els seus serveis però on també espera trobar nous aliats que se sumin a la idea d'empresa amb valors". 
 
Apunts és un centre especial de treball que està en marxa des de 1984 i que forma part de l'entitat sense ànim de lucre Joia, una entitat que es dedica a la inclusió social i laboral de persones amb trastorns mentals. Apunts es dedica al servei a les empreses i ofereix diferents serveis basats en les necessitats del client. Des de digitalització de documents, impremta offset, disseny gràfic, disseny web, fins a serveis de missatgeria, amb el que acaba d'innovar, formant‐se com una agencia més de  la xarxa nacional de transport ASM. Ara disposa de dos codis postals i està entre les 10 millors agències d'ASM de les 315 que conformen la xarxa i presenta una qualitat de l'entrega dels seus serveis del 97%. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article