El Banc dels Aliments de Barcelona fa 25 anys

Ho celebrarà amb un acte institucional i altres actes a través de les delegacions comarcals


El Banc dels Aliments de Barcelona compleix enguany 25 anys d'ajut als més necessitats. Aquesta Fundació benèfica, independent i sense ànim de lucre té com a objectiu lluitar contra el malbaratament alimentari i contra la fam d'aquí. Per celebrar aquest aniversari hi ha preparat pel proper 25 de juny a les 6 de la tarda un acte institucional a l'Auditori de CosmoCaixa. El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; el conseller d'Agricultura de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i Joan Manuel Serrat seran presents a l'acte. 
 

El Banc dels Aliments de Barcelona distribueix menjar de manera gratuïta a més de 320 entitats benèfiques que, al seu torn, el proporcionen a les persones més vulnerables de la nostra societat. Gràcies a la tasca de més de 180 voluntaris, el 2012 són més de 120.000 persones, que arreu de les comarques barcelonines es poden beneficiar cada mes de l'ajut del Banc dels Aliments de Barcelona (aquesta xifra era de 70.000 el 2009).
 
Amb motiu d'aquest aniversari, el Banc dels Aliments, comptant amb l'ajut dels seus voluntaris i dels seus col·laboradors (empreses, institucions, persones privades...), organitzarà, a més d'aquest acte institucional, diferents actes a través de les delegacions comarcals de Barcelona per tal de fer arribar el seu missatge, al màxim de gent possible: “La solidaritat també és un important motor de l'economia”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article