Mediterranea Agua de Mar, un negoci en què tots els treballadors vénen d'un centre especial de treball

L'empresa està integrada en el centre especial de treball Más Que Iniciativas


La Responsabiliatat Social Corporativa (RSC) i les grans apostes no estan renyides i ho demostra Meditearranea Agua de Mar, la primera aigua de mar envasada per a ús gastronòmic. Aquest dijous s'ha presentat en societat la primera aquesta aigua que es comericalitza per a cuniar i conservar el peix i el marisc, una idea amb molts pocs precedents que, més enllà del seu atractiu culinari, té un rerefons social a destacar. I és que la totalitat dels treballadors de Mediterranea Agua de Mar provenen del centre especial de treball Más Que Iniciativas. De moment són tres persones, amb algun tipus de discapacitat, que s'encarreguen de tasques administratives i estan a la planta d'embotellament. 


Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Pera Arguedas i Llaurador Barcelona
2.
El Sr. Jordi Tosca Rovira, va ser guardonat per les diferents confraries de pescadors i per el Departament de Agricultura Ramaderia i Pesca, de la Generalitat de Catalunya.
Actualment Mediterrània aigua de mar ja es un important grup de empreses que, fabrica diversos productes relacionats amb l'aigua de mar , que es venen a 16 paisos.
Destacant la cervesa feta amb aigua de mar , ( ER BOQUERON ) primera del mont, patates fregides sensa SAL Banyades únicament per aigua de mar i daltres productes alimentaris i no alimentaris.
  • 0
  • 0
Josep Manel llorens Magriña Barcelona
1.
El único emprendedor y promotor de esta idea y negocio hoy mas de 17 millones de € Facturación, fue Jorge Tosca Rovira desde el CENTRO ESPECIAL DE TRABAJO, Masque Iniciativas SL.
Su primer colaborador en este proyecto, fue una persona del CET (discapacitada) Moises Cañellas Pineda, que actualmente es el máximo responsable de la planta de tratamiento y
envasado del agua de mar, Situada en Santa Maria de Palautordera, Barcelona.
Es importante que precisen este extremo en sus próximos comentarios, no se puede menospreciar a un CEE, que puso todo y mas para levantar este proyecto.

Gracias
  • 0
  • 0

Comenta aquest article