Tot a punt per la 3a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Barcelona acull del 27 al 30 de juny una sèrie d'actes sobre la RSC, el consum responsables i el respecte pel medi ambient


Durant quatre dies consecutius -del 27 al 30 de juny- una sèrie de conferències, tallers, xerrades, demostracions i presentacions de projectes se succeiran a Barcelona en motiu de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Per tercer any consecutiu Ingenieria Social juntament amb l'Associació +Responsables organitzen unes jornades que tenen com a objectiu principal la conscienciació general envers la responsabilitat social a l'empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient.
 

Institucions, empreses, organitzacions, agents socials i ciutadania tornen a estar convocats per participar en un esdeveniment que va superar els 2.500 participants en les dues primeres edicions. Enguany, un cop més, es compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i de l'Obra Social 'la Caixa'. 
 
Dimecres, 27 de juny, hi haurà el tret de sortida a la Casa Àsia de Barcelona amb la inauguració oficial de l'esdeveniment i un reguitzell de presentacioins de projectes innovadors, a més de la tradicional Fira dinàmica RSE de bones pràctiques. Una de les novetats de l'edició d'enguany seran les conferències -'SocEcoAmb'-, on grans, mitjanes i petites empreses presentaran les seves bones pràctiques en l'àmbit social, econòmic i medi ambiental. 
 
El segon dia queda reservat pel voluntari corporatiu. Diferents entiats socials i mediambientals proposaran diverses activitats en les quals tothom hi podrà participar com a voluntari -amb prèvia inscripció-.
 
Divendres serà el dia de la Responsabilitat Social i Portes Obertes. En aquesta jornada tot tipus d'empreses d'arreu de la geografia catalana obriran les seves portes perquè aquell que ho desitgi pugui comprovar in situ les seves bona pràctiques. Es tractarà d'una jornada activa d'RSE en la què les empreses i organtizacions podran fer un exercici de transparència entre els seus grups d'interès. Finalment, al vespre a l'Espai Francesca Bonnemaison hi haurà un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula 'Bitter Seeds'. Quan s'acabi el film hi haurà cava i un concert per a tothom.
 
Dissabte durà una de les novetats d'aquesta edició: una sèrie de tallers sobre reciclatge, ecologia i biodiversitat per a la ciutadania a la Fàbrica del Sol de Barcelona on petits i grans podran gaudir-ne i participar-hi. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article