Les obres de les Parelles Artístiques seran per al millor postor

Es subhasten 23 obres, la majoria amb un preu de sortida de 100 euros


Després del seu recorregut per diversos municipis i ciutats de Catalunya com Vic, la Garriga, Barcelona, Prats de Lluçanès o Granollers, la sisena edició del projecte 'Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental' finalitza a Manlleu amb la festa de clausura i subhasta de les obres. Aquest divendres al vespre sortiran a subhasta 23 peces resultat d'un procés artístic i humà molt especial, ja que han estat elaborades entre artistes d'Osona i persones amb problemàtica de salut mental, usuàries de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (entitat impulsora del projecte amb el suport de l'Obra Social d'Unnim). Són obres creades amb diferents tècniques com pintura acrílica, pintura a l'oli, collage, escultura de forja, vímet, disseny gràfic, etc.
 

El seu preu de sortida és de 100 euros, exceptuant aquelles que tenen un valor de prereserva més elevat marcat per persones que han licitat prèviament en alguna de les exposicions. 
Les persones que participin a la subhasta ajudaran a donar continuïtat a una iniciativa que, en sis anys, ha tingut la col·laboració de 53 artistes amateurs i 73 artistes professionals. A més, enguany s'han sumat un total de 14 parelles artístiques del Vallès Oriental, que ja han celebrat les seves respectives subhastes.  

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article