Èxit de la 3a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

L'esdeveniment ha crescut en participació i repercussió mediàtica


La tercera edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, del 27 a 30 de Juny 2012, organitzada per Ingenieria Social i l'Associació +Responsables, ha tancat les seves portes amb la satisfacció de la feina ben feta i amb uns números que demostren que aquest esdeveniment s'ha consolidat ja a Catalunya com el millor aparador per la promoció i la difusió de la responsabilitat social empresarial. Un cop més, la participació de la ciutadania i de tots els agents socials que intervenen en l'RSE (empreses, entitats, institucions, pimes, associacions...) i el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Fundació “la Caixa” han fet realitat que per tercer any consecutiu la responsabilitat social hagi acaparat el protagonisme durant quatre intensos dies de promoció i conscienciació general envers l'RSE que han inclòs fins a 48 activitats diferents.

Un total de 47 pimes van aprofitar la Fira de la primera jornada de la 3ª Setmana de l'RSE per mostrar les seves bones pràctiques en responsabilitat social empresarial. Fins a 25 empreses van participar en la nostra jornada de portes obertes i un total de 75 places es van oferir per tenir l'oportunitat de viure l'experiència del voluntariat gràcies a la col·laboració de nombroses entitats.
 
Pel que fa a la repercussió mediàtica d'aquesta tercera edició de la Setmana, el cert és que també estem molt satisfets. S'han rebut gairebé cinc mil visites a la web oficial de l'esdeveniment, hem tingut 27 aparicions en premsa i webs especialitzades i entrevistes radiofòniques. A les xarxes socials l'impacta també ha estat excel·lent. Hem superat els 200 seguidors actius al twitter i comptem amb un total de 661 seguidors al facebook, mitjançant el qual hem arribat a 2368 persones.
 
La Casa Àsia de Barcelona es va quedar petita per rebre a les més de 250 persones que van voler participar i formar part de les activitats programades per la primera jornada d'aquesta 3ª Setmana RSE, que va ser inaugurada dimecres 27 de juny a Barcelona.
 
Però al marge de l'èxit de públic, el més important és que un cop més hem assolit el nostre objectiu, que no era un altre que promocionar i destacar la importància que té introduir la responsabilitat social en la gestió de les empreses. I va ser gràcies precisament a les entitats i les empreses que van mostrar les seves bones pràctiques i van explicar la seva experiència en aquest tipus de gestió com varem arribar a la nostra fita.
 
Les novetats de la Setmana d'enguany, com ha estat la presentació de projectes innovadors, les conferències SOC-ECO-AMB i els tallers de reciclatge creatiu, biodiversitat, consum responsable... per a grans i petits a la Fàbrica del Sol de Barcelona han estat tot un èxit i us emplacem per a la propera edició per continuar treballant i gaudint amb la Responsabilitat Social.

[fotos: Frederic Navarro]

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article