Buenafuente i Carulla, entre altres, units per ajudar les persones grans soles

Una gala solidària servirà per recollir fons per expandir l'acció social d'Amics de la Gent Gran a més poblacions catalanes


Amics de la Gent Gran organitza una gala solidària que tindrà lloc el proper 30 de setembre al Gran Teatre del Liceu per sensibilitzar la població sobre la soledat no volguda de les persones grans, un problema que pateixen milers d'habitants a Catalunya i per encoratjar la societat sobre el fet que aquesta situació es pot eradicar. Amb el crit d'esperança NO ESTEU SOLS!, aquest acte benèfic permetrà aconseguir recursos per contribuir a l'acció social de l'entitat, que enguany arriba als 25 anys de trajectòria. Els beneficis extrets de la venda d'entrades aniran dirigits íntegrament a expandir la tasca d'Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.

15 artistes de diverses disciplines artístiques (música, dansa, teatre, pintura i humor) i diverses generacions pujaran a l'escenari del Gran Teatre del Liceu de forma desinteressada per una causa solidària: ajudar les persones grans que es troben soles o en situació d'aïllament social. La gala comptarà amb les actuacions de l'humorista Andreu Buenafuente, l'actriu Montserrat Carulla i el cantant Miguel Ríos, entre d'altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article