Aquest divendres comença la nova temporada de Lunética

Torna a les ones el programa de ràdio sobre salut mental


Aquest divendres a les 5 de la tarda torna a RKB Lunética, el programa dirigit per Beatriz Casteillo i produït per Laura López, en què hi participen col·laboradors que pateixen o han tingut algun tipus de trastorn mental. Per aquest motiu el magazine que parla sobre salut mental i psicologia a través dels seus protagonistes compleix enguany el quart aniversari en antena amb quasi 200 programes a l'esquena.
 

Les noves seccions d'aquesta temporada són:
 
El consultori: Una secció dirigida per Laura López que s’emetrà la tercera setmana de cada mes on es recollirà les consultes dirigides cap als nostres psicòlegs clínics i les contestarem en antena.
 
Punt de Llibre: Josefina Vega torna aquesta temporada amb la biblioteca carregada de llibres interessants que ens faran reflexionar sobre el nostre entorn i comportament.
 
Radionovel.la: Torna la radionovel.la als estudis de ràdio i nosaltres ho fem amb Eduardo Alonso. Aquest escriptor serà l’encarregat de anar teixint una història amb les aportacions dels col·laboradors de Lunética i sobre tot amb les aportacions que enviïn els oients a través del correu electrònic del programa: [email protected]
 
El racó curiós: Cristian Tabas s’ha proposat aquesta temporada recopilar les notícies més curioses que s’expandeixen per la xarxa.
 
Crispetes: Tornem a recollir tot el cinema que ofereix la cartellera i l’últim divendres de cada mes comptarem amb la col·laboració del crític de cine Pablo Sancho per a que ens porti les seves impressions i curiositats cinematogràfiques.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article