Tot a punt per a la gala solidària 'No esteu sols!', un missatge d'esperança per a la gent gran sola

La venda d'entrades es destinarà íntegrament a expandir l'acció social d'Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya

Amics de la Gent Gran organitza la gala solidària 'No esteu sols!' que tindrà lloc el proper diumenge 30 de setembre (20h) al Gran Teatre del Liceu, per sensibilitzar la població sobre la soledat no volguda de les persones grans, un problema que pateixen milers d'habitants a Catalunya, i per encoratjar la societat sobre el fet que aquesta situació es pot eradicar.
 

Amb el crit d'esperança 'No esteu sols!', l'espectacle benèfic permetrà aconseguir recursos per contribuir a l'acció social de l'entitat, que enguany arriba als 25 anys de trajectòria. Els beneficis extrets de la venda d'entrades aniran dirigits íntegrament a expandir la tasca d'Amics de la Gent Gran a cinc noves poblacions de Catalunya.
 
15 artistes de diverses disciplines artístiques (música, teatre, pintura i humor) i diverses generacions pujaran a l'escenari del Liceu de forma desinteressada per una causa solidària: ajudar les persones grans que es troben soles o en situació d'aïllament social. Amb el periodista Albert Om com a presentador, la gala comptarà amb les actuacions d'Andreu Buenafuente, Peret, Montserrat Carulla, Vicky Peña, Miguel Ríos, Gerard Quintana, T de Teatre, Lídia Pujol i Gertrudis, entre d'altres.
 
L'espectacle benèfic 'No esteu sols!' precedirà la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, que tindrà lloc dilluns 1 d'octubre amb la Marxa unitària d'Homenatge a la Vellesa. Creu Roja, Federació d'Associacions de la Tercera Edat de Catalunya (FATEC), Unió Democràtica de Pensionistes, Avismón, Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), UTE Agrupació Mútua-Asispa (Servei de Teleassistència de Barcelona) i Amics de la Gent Gran organitzen aquesta marxa que sortirà de la rambla Guipúscoa  de Barcelona (entre carrer Clot i rambla Prim) a les 18h. Durant el recorregut es regalaran flors a les persones grans que la marxa es trobi al seu pas. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Dolors Fuste Freixas Ripoll
1.

Amb sembla fantastic tot el que es fa per la gent gran,hem de pensar que si sels pot donar una alegria tu agreiexan molt.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article