Més de 1.500 persones diuen a la gent gran que no està sola

El Gran Teatre del Liceu va acollir diumenge al vespre la gala organitzada per Amics de la Gent Gran per a recaptar fons · 16 artistes van actuar a la gala

Amb pràcticament totes les localitats venudes del Gran Teatre del Liceu, Amics de la Gent Gran va aconseguir diumenge al vespre fer saber que aquest segment de la població no està sola. Dilluns va ser el Dia Internacional de la Gent Gran i el vespre abans 16 actors van pujar a l'escenari per a actuar-hi i ajudar així en la recaptació de fons de l'entitat. Peret va assegurar un final emotiu amb 'Dolça Catalunya' i, acte seguit, tots els que havien participat de la gala van cantar 'Barcelona es poderosa'. 

I aquest dilluns hi ha hagut la marxa unitària amb el lema 'Caminem junts amb les persones grans' amb més de 200 persones i 7 entitats que han repartit 2.000 clavells a les persones que trobaven al pas del recorregut. Creu Roja, Federació d’Associacions de la Tercera Edat de Catalunya (FATEC), Unió Democràtica de Pensionistes, Avismón, Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), UTE Agrupació Mútua-Asispa (Servei de Teleassistència de Barcelona) i Amics de la Gent Gran hi han participat. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article