Persones de totes les edats i de totes les condicions correran diumenge per la paràlisi cerebral

L'edició passada d''En Marxa per la Paràlisi Cerebral' va congregar més de 1.000 persones i per la d'enguany s'espera arribar tranquil·lament a les 1.500


'En Marxa per la Paràlisi Cerebral' ha de ser una crusa referent en l'agenda del país. Aquest és l'objectiu de IPSEN Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) que després de l'èxit de l'any passat han programat per aquest diumenge 7 d'octubre la segona edició de la cursa solidària. 'En Marxa per la Paràlisi Cerebral' s'organitza a favor de col·lectiu de persones amb aquesta malatia i etiologies similars. En l'edició de l'any passat hi van participar més de 1.000 persones de tota la societat catalana: nens, adults, amb i sense paràlisi o altres discapacitats. La resposta d'enguany apunta que se superarà, de llarg, la primera edició i que s'arribarà tranquil·lament als 1.500 participants. L'inici ser`a l'avinguda Sant Ramon Nonat del districte de Les Corts de Barcelona a les 10 del matí de diumenge. 
 

La marxa estarà presentada pel periodista Santi Meifrén, comptarà amb la presència de Jaume Marí, president de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral, i amb Glòria Tapias, directora de relacions instucionals IPSEN Pharma, a més d'altres personalitats del món de l'esport i la cultura a Barcelona que desinteressadament s'han sumat a En Marxa per la Paràlisi Cerebral. Per participar-hi tan sols cal inscriure's al web de la FEPCCAT o en alguna de les seves entitats membres i fer un ingrés de 2€ a un compte corrent de "la Caixa".
 
La Federació Catalana de Paràlisi Cerebral i etiologies similars des de la seva constitució l'any 2000 té la finalitat d'aglutinar les entitats catalanes que tenen com a objectiu defensar els drets i interessos de les persones amb paràlisi cerebral o etiologies similars, l'assistència, l'educació i la formació, la promoció de la seva autonomia, la inclusió social i laboral i, en definitiva, la millora de la qualitat de vida.
 
IPSEN és un grup farmacèutic d'especialitats que va generar el 2011 vendes per un import superior als 1.150 milions d'euros. IPSEN ambicoina posicionar-se com a líder en solucions per a tractaments debilitants. Com a estratègia de desenvolupament es basa en 4 franquícies: neurologia/Dyrsport, endicronologia/Somatulina, uroncologia/Decapeptyl i hemofilia a més d'una política activa de col·laboracions. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article