Arrenca la 4a edició del Concurs de Clipmetratges 'El teu punt de vista pot canviar el món'

Aquest any, el tema sobre el qual han de tractar els clipmetratges s'emmarca en la Campanya Pobresa Zero


El concurs de clipmetratges "El teu punt de vista pot canviar el món" és una activitat de conscienciació 2.0, que s'enquadra en les tasques d'Educació per al Desenvolupament de Mans Unides, i pretén unir sensibilització i creativitat de manera divertida i participativa. Aquest any, el tema sobre el qual han de tractar els clipmetratges s'emmarca en la Campanya Pobresa Zero, en què participa Mans Unides. 
La fam, els drets humans i la igualtat de gènere, en el marc de la pobresa, centren la campanya i els temes sobre els quals han de tractar els clipmetratges. I aconseguir expressar les claus de la pobresa en un minut té premi: el guanyador en la categoria general anirà, amb el president del jurat, a conèixer projectes de Mans Unides en un país del Sud. Altres premis són càmeres de vídeo professionals Canon o paquets de programari d'edició de vídeo Adobe, per facilitar la formació d'aquests cineastes compromesos. 

Els cineastes Chus Gutiérrez (Retorno a Hansala) i Fernando González Molina (Tengo ganas de ti) encapçalen el jurat en l'àmbit nacional. Pau Freixas, director de l'exitosa seriosa "Polseres vermelles", és el president del jurat a Catalunya. 
 
Aquesta iniciativa solidària 2.0 ha tingut molt bona acollida. En la 3a edició van participar 498 vídeos. Catalunya és la comunitat autònoma amb més participació i és on van recaure la majoria dels premis, que van ser entregats en una gala a l’auditori del Caixaforum pels cineastes Imanol Uribe i Santiago Zannou. 
 
Els punts de vista tenen premi 
Aconseguir expressar les claus de la pobresa en un minut té premi: el guanyador en la categoria general s'anirà, amb el president del jurat, a conèixer projectes de Mans Unides en un país del Sud. Altres premis són càmeres de vídeo professionals Canon o paquets de programari d'edició de vídeo Adobe, per facilitar la formació d'aquests cineastes compromesos, futur del cinema social espanyol. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article