La Taula del Tercer Sector organitza aquest dimecres un acte institucional amb motiu del Dia Internacional contra la pobresa

Posa punt final a la campanya 'Suma't a les ONG socials'


La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza, per tercer any consecutiu, un acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l'eradicació de la pobresa que se celebra aquest dimecres. L'acte se celebrarà al Centre Moral i Cultural del Poble Nou de Barcelona partir de les 6 de la tarda i hi intervindran Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector, Xavier Trias, alcalde de Barcelona i Josep Lluís Cleries, conseller de Benestar Social i Família.
 

L'acte posarà punt a final a la campanya de sensibilització 'Suma't a les ONG socials' que ha liderat la Taula del Tercer Sector durant les últimes dues setmanes i que pretén mostrar el treball de les entitats socials catalanes i promoure la participació, la col·laboració i el voluntariat en aquestes entitats. Per la Taula del Tercer Sector el moment polític, econòmic i social que viu el país ens obliga a ser més solidaris amb els col·lectius més vulnerables, i a fer visible i reconèixer la tasca de les entitats que els atenen.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article