Una desena de grups actuaran a la Pasternak en un concert solidari per la salut mental

Brams, Dept., Tremendamente, Mates Mates, Guillem Roma, Roger Usart, Les sueques, Bonobos, Oques Grasses i Ubrique's Band seran a l'escenari


La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona -entitat que gestiona tots els recursos comunitaris en salut mental a la comarca- ha organitzat un concert solidari per la salut mental a la Sala Pasternak de Vic el proper dissabte 20 d'octubre en dues sessions, una al vespre i l'altre a la nit, per recaptar diners per poder donar continuïtat als programes d'inserció laboral destinats al col·lectiu de persones amb malaltia mental i addiccions que l'entitat ha hagut d'aturar degut a les retallades.  

Els últims 5 anys, aquests programes han ajudat a incorporar-se al món laboral a prop de 200 persones amb diferents problemàtiques de salut mental.  Des de l'Àrea d'Inserció Laboral de la FCMPPO, el 2011 es van atendre 176 persones.
 
El concert s'emmarca en els actes del Dia Mundial de la Salut Mental 2012 a Osona i ha estat organitzat  en col·laboració amb el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), la Universitat de Vic (UVIC), l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona (AFMMO) i la Sala Pasternak.
 
Les entrades es poden comprar anticipades a 6 euros a La Martulina Divina de Vic, la Jazz Cava de Vic, al bar La Cantonada de Vic (zona universitària) i a El Mallot de la Margot de Manlleu. També es poden comprar a la seu de la FCMPPO (Edifici Osona Salut Mental), online a la web de la Sala Pasternak i a taquilla el mateix dia del concert (8 euros).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article