L'Ajuntament de Barcelona recollirà la roba usada als domicilis

El servei comportarà la creació de quinze nous llocs de treball per a persones vulnerables


L'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Formació i Treball ha posat en marxa un nou servei de recollida de roba usada porta a porta amb l'objectiu d'augmentar aquest tipus de recollida selectiva. El servei comportarà la creació de quinze nous llocs de treball per a persones vulnerables. Així, tothom que tingui a casa un mínim de dues bosses de roba usada pot demanar a l'Ajuntament que la passi a recollir. El projecte se suma als actuals contenidors de Roba Amiga.

Amb l'eslògan "Fes renéixer la teva roba", el consistori ha posat en marxa una campanya per donar a conèixer el servei, del qual els ciutadans es poden beneficiar amb una trucada als telèfons d'atenció ciutadana: el Telèfon del Civisme 900 226 226 o el 010.
 
Quinze nous llocs de treball
 
A banda dels avantatges que el servei aporta en la recollida selectiva, també és una forma de generar nous llocs de treball, ja que aquest obligarà a la contractació de quinze nous treballadors a la fundació, que se sumaran als vint d'actuals. Aquesta fundació, promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona, fa més de vint anys que treballa per a la formació i inserció laboral a través de la recuperació de la roba usada.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article