La FCMPPO reuneix més de 800 persones en el concert solidari per la salut mental

S'han recaptat 5.500 euros per als programes d'inserció sociolaboral destinats a persones amb malaltia mental


Més de 800 persones van passar dissabte pel concert solidari que la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) organitzava a la Sala Pasternak de Vic en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. Les actuacions es van fer en dues sessions i van ser protagonitzades per Guillem Roma & Camping Band Orchestra, Roger Usart Band, Bonobos, Oques Grasses, Les Sueques, Mates Mates, Dept., Brams i Tremendamente. Les actuacions van durar uns 30 minuts per grup amb una pausa de 15 minuts entremig. El públic va ser molt nombrós i es va mostrar molt entregat durant les gairebé 7 hores de música en directe.
 

El concert ha permès recaptar 5.534 euros (4.046 euros nets un cop descomptats els 1.488 euros de despeses d'organització) que es destinaran als programes d'inserció sociolaboral per a persones amb malaltia mental de la FCMPPO, els quals s'han vist afectats per les retallades els darrers mesos. En 5 anys, aquests programes han ajudat a incorporar-se en el món laboral a prop de 200 persones amb problemàtica de salut mental.
 
La FCMPPO havia organitzat els darrers anys diferents concerts en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, però mai en format solidari i amb la presència de tants grups. L'entitat valora molt satisfactòriament l'èxit del concert, la participació desinteressada de grups de renom com els que van passar per l'escenari i la col·laboració d'entitats i particulars en la seva organització.
 
El concert posa el punt i final a les activitats programades en motiu del Dia Mundial de la Salut mental. Han estat 9 actes repartits al llarg del mes d'octubre (conferències, cinema, exposicions, tallers...) que han aplegat a prop de 1.500 persones de totes les edats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article