Més de 6.000 infants gaudeixen d''Un estiu fantàstic'

Enguany s'ha celebrat la 4a edició del programa impulsat per l'Ajuntament de Barcelona


Més de 6.000 nens i nenes han participat a la quarta edició del programa "Un estiu fantàstic", destinat a famílies amb dificultats econòmiques. L'Ajuntament de Barcelona ha cedit els espais i ha subvencionat, amb 30.000 euros, aquesta iniciativa de la Fundació de l'Esport Escolar. Esportistes com Víctor Valdés, Andrés Iniesta, Guillermo Amor, Rafa Jofresa o Gervasio Deferr han donat suport a la iniciativa.
 

Un total de 6.043 nens i nenes de Barcelona han participat al programa "Un estiu fantàstic", una iniciativa de la Fundació de l'Esport Escolar, amb el suport de l'Ajuntament, destinada a famílies amb pocs recursos econòmics. 
 
Les activitats s'han dut a terme en equipaments esportius cedits pel consistori, que també ha aportat una dotació econòmica de 30.000 euros, inclosa en la partida de la mesura de govern "Convivim esportivament".
 
El programa, que enguany ha arribat a la quarta edició, va néixer amb la finalitat de compensar els desequilibris que el context econòmic ha portat a les famílies, i que sovint limiten l'accés a l'oferta de les activitats d'estiu a les zones més desfavorides de la ciutat.
 
Esportistes com Víctor Valdés, Andrés Iniesta, Guillermo Amor, Rafa Jofresa o Gervasi Deferr han donat suport a la iniciativa.
 
La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, considera "de gran valor aquestes activitats que, com tots els projectes socials, també generen riquesa i ocupació ". A més, recorda que la pràctica de l'esport "té un paper educatiu fonamental, i a més genera socialització, integració i augmenta l'autoestima".
 
Aquest divendres, 26 d'octubre, té lloc l'acte de cloenda del programa, en què, a més de Fandos, també assistiran els nens i les nenes que participen en aquesta edició, les seves famílies i entrenadors i altres representants institucionals.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article