Arrenca l'Anuari del Tercer Sector Social de Catalunya 2013

Totes les entitats socials de Catalunya estan convidades a participar-hi fins el 18 de desembre


L'Observatori del Tercer Sector i la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya posen en marxa una nova edició de l'Anuari del Tercer Sector Social, l'estudi periòdic que analitza l'estat i evolució de les entitats socials catalanes. L'objectiu de l'estudi és visibilitzar la tasca de les entitats socials i analitzar les necessitats i reptes més imperants pel sector. En l'edició d'enguany, marcada per la crisi econòmica i social i en la què el que rol del sector s'ha fet més imprescindible que mai, elaborar un estudi d'aquestes característiques és clau per conèixer com enfocar el futur del sector.
 

L'èxit de l'estudi depèn en gran mesura de la participació de les entitats socials catalanes, les protagonistes. Fins el 18 de desembre les entitats poden accedir a l'enquesta a través del web de l'Anuari. 
 
La idea d'elaborar un anuari del tercer sector social amb caràcter periòdic va sorgir arran la publicació l'any 2003 del Llibre blanc del tercer sector civico-social. Des d'aleshores ja s'han dut a terme dues edicions de l'Anuari, la del 2009 i la del 2011. 
 
L'Anuari compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Fundació la Caixa i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article