AMPANS entrega el IV Premi d'Investigació i d'Innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual

El premi és l'únic existent a l'estat espanyol que promou la recerca i la investigació sobre persones amb discapacitat intel·lectual


AMPANS lliurarà el Premi d'Investigació i d'Innovació sobre persones amb discapacitat intel·lectual aquest divendres, 23 de novembre, en un acte que se celebrarà a l'Auditori de la Plana de l'Om, a dos quarts de 8 del vespre, i que serà presentat pel periodista i director de Singulars, Jaume Barberà. Durant l'acte el professor, Francesc Torralba, filòsof i teòleg, farà una xerrada -'La riquesa ètica de les nacions'- sobre la manera com es manifesten els valors en la vida diària i com esdevenen la força motriu que ens fa emprendre grans projectes i transformar la realitat. Es tracta de l'únic Premi existent a l'estat espanyol que fomenta la investigació sobre la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. 
 

Durant l'acte es lliuraran els 2 primers premis dotats amb 3.000€ cadascun i es presentarà el llibre de la publicació dels premis. Un dels premis és a la recerca "Evaluación de las necesidades de apoyo en niños y adolescentes con discapacidad intelectual. Estudio preliminar", de Verónica Guillen Martin. L'altre, per Innovació al treball "Proyecto de eliminación de barreras cognitivas para el ayuntamiento de Campo de Criptana", de M. Teresa Rodríguez Carretero.
 
Amb aquests guardons AMPANS i Laboratoris Esteve premien els millors treballs de recerca i d'innovació que desenvolupin pautes, mètodes o coneixements eficaços per a una millora de la intervenció i de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, en els àmbits de l'educació, el treball, l'atenció diürna, la salut, la intervenció familiar o l'atenció residencial, entre d'altres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article