Les persones afectades per malalties neurològiques, coprotagonistes del calendari solidari de l'AVAN 2013

L'entitat presenta el seu segon calendari solidari


L'AVAN Terrassa ha presentat el seu segon calendari solidari i si l'any passat van ser forners i pastissers, enguany ha estat el mercat de la Independència de Terrassa i el Mercat Municipal de Castellar els que han participat en aquesta iniciativa. L'AVAN ha volgut compartir i contagiar-se de la vida i de l'entusiasme que es respira als mercats per capturar 12 imatges que resumeixen els valors que l'entitat vol transmetre.

A diferència de l'any passat, s'han fet tres calendaris diferents; un per Sabadell, Sant Quirze i Sant Cugat on han participat escoles bressol. El segon per Rubí al mercat municipal d'aquesta població i aquest tercer per Terrassa i Castellar del Vallès.  
 
Amb els beneficis que s'obtinguin de la venda del calendari, que val 5€, es pretén contribuir a tirar endavant amb els projectes i beques que ofereix l'entitat per aquelles persones que conviuen amb una malaltia neurològica però que per problemes econòmics no poden fer front als serveis i teràpies que ofereix l'AVAN.
 
El calendari, estarà a la venda a la seu de l'AVAN i a partir de la propera setmana als comerços del Mercat de la Independència de Terrassa i Castellar, que molt amablement han volgut donar suport a aquesta iniciativa.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article