Els avis creen i els nens reben

Els avis de les residències geriàtriques de la Noguera i la Creu Roja fan regals, els venen a mercats i dels beneficis en surten regals per als nens que no tindrien Reis

Les residències geriàtriques de la Noguera, juntament amb la Creu Roja de la comarca, impulsen una iniciativa que implica els més grans i els més petits. Els residents als geriàtrics que volen col·laborar en el projecte han estat des del setembre fins aquest mes fent productes artesans. Aquests productes es vendran a partir d'aquest dimecres als mercats setmanals de Ponts, Artesa de Segre, Os de Balaguer, Balaguer i Algerri i els diners obtinguts es donaran a la Creu Roja. Aleshores aquesta recol·lecta servirà per finançar la campanya de Reis i procurar regals als nens que d'altra manera potser no en tindrien.
 

L'any passat es van atendre més d'un centenar d'infants gràcies als diners obtinguts amb aquest projecte, que va finançar un 75% del cost total. 
 
Amb aquesta iniciativa, les residències i la Creu Roja volen difondre la idea que les persones grans encara són molt vàlides per col·laborar activament en la societat sempre que es faciliti l'accés als recursos i es proposin activitats adequades. 
 
Segons destaca la presidenta de l'entitat a la Noguera, Pepita Sotelo, "hi ha moltes persones grans que volen col·laborar per mantenir-se actives i fer un servei a aquells que els necessiten ja que la sensibilitat social no la perdem amb l'edat". 
 
Les residències que enguany participen en el projecte són: Santa Maria, San Domènec i Comtes d'Urgell de Balaguer, Verge del Castell de Cubells, Verge d'Aguilar d'Os de Balaguer, Cal Tomeu de Cabanabona, Residència Municipal d'Artesa de Segre i de Gestió Municipal de Ponts. Un total de 90 avis col·laboraran en aquesta desena edició del projecte.
 
Per aquells que vulguin col·laborar amb la compra d'objectes artesans, la venda està prevista en cinc parades d'arreu de la Noguera:
28 de novembre. Dimecres. Mercat de Ponts. De 10h a 14h
2 de desembre. Diumenge. Artesa de Segre. De 10h a 14h
7 de desembre. Divendres. Os de Balaguer. De 10h a 13.30h
8 de desembre. Dissabte. Mercat de Santa Llúcia de Balaguer. Tot el dia.
14 de desembre. Divendres. Algerri. De 10h a 13.30h

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article