Barcelona dóna la cara per la sida

La campanya il·lumina de vermell els principals edificis de la ciutat


Coincidint amb el Dia Mundial contra la Sida, l'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Lluita contra la Sida llancen una campanya per recaptar fons per a la investigació de la malaltia i per a la seva prevenció. Aquest dissabte, 1 de desembre, una vintena d'edificis, fonts i hotels de la ciutat s'il·luminaran de color vermell com a mostra de suport a aquesta causa. A més, es repartiran 7.000 llacets vermells durant el partit Barça - Athletic de Bilbao i l'entitat Corredors.cat donarà els diners de les inscripcions de la cursa "24 hores d'atletisme".
 

Un any més, coincidint amb el Dia Mundial contra la Sida, que se celebra aquest dissabte, 1 de desembre, Barcelona s'ha bolcat en el missatge de lluita contra aquesta malaltia. L'Ajuntament i la Fundació Lluita contra la Sida han engegat una campanya sobre la importància de la prevenció i la necessitat d'avançar en la investigació.
 
Amb el lema "Barcelona dóna la cara per la sida", el consistori ha repartit cartells amb la imatge de la campanya als comerços dels principals eixos comercials, ha instal·lat 400 banderoles i ha col·locat 1.000 cartells en farmàcies, museus i mercats municipals, biblioteques i centres cívics.
 
A més, s'han cedit 500 guardioles a les farmàcies de la ciutat per recaptar fons per a la investigació de la malaltia, uns fons que se sumaran als que l'entitat Corredors.cat aportarà de les inscripcions de la cursa "24 hores d'atletisme", que tindrà lloc els dies 15 i 16.
Diversos agents de la ciutat també difondran l'espot de la campanya, que s'emetrà per diferents mitjans, entre els quals hi ha MouTV (el canal de televisió de TMB), BTV, els cinemes Mèlies, Comèdia i Yelmo Icaria.
 
Múltiples col·laboracions
 
L'Ajuntament també ha aconseguit la col·laboració de diferents entitats i col·lectius perquè difonguin el missatge de la campanya entre els seus socis, com ara la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, el Gremi d'Hotels de Barcelona, la Fundació del FC Barcelona i l'Associació d'Amics del Passeig de Gràcia, entre altres.
 
Aquest dissabte, a més, una vintena d'edificis emblemàtics, centres comercials, hotels i fonts de la ciutat s'il·luminaran de vermell, el color que simbolitza la lluita contra la sida.
 
També durant el partit que disputaran el Barça i l'Athletic de Bilbao al Camp Nou es repartiran 7.000 llaços vermells als assistents i es projectarà l'anunci de la campanya a les pantalles del camp a la mitja part.
 
L'Ajuntament, per últim, ha donat suport a la celebració de la tercera edició de la Gala contra la Sida, destinada a recaptar fons per a la investigació de la malaltia, i que tindrà lloc aquest dijous a la nit, a l'Hotel W.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article