Els amics de les arts col·laboren amb la Fundació Estany

Aquesta nit fan un concert a Sant Cugat del Vallès i part dels beneficis aniran per la fundació


Els Amics de les Arts destinaran part dels beneficis del concert benèfic que aquesta nit faran a Sant Cugat del Vallès a la Fundació Estany de Banyoles. El concert, a més, servirà per donar a conèixer la Fundació fora del Pla de l'Estany. Des de la Fundació Estany han volgut agrair a la formació "que hagin comptat amb nosaltres i ens hagin donat l'oportunitat de presentar la nostra entitat i donar informació el dia del concert". 

No és la primera vegada que Els Amics de les Arts col·laboren amb la Fundació Estany. L'any passat el banyolí Eduard Costa, un dels quatre components de la formació, va ser un dels personatges coneguts que van col·laborar en el calendari solidari editat per l'entitat. A més d'Eduard Costa, Els Amics de les Arts està format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué. 
 
La Fundació Estany és una entitat sense ànim de lucre de la comarca del Pla de l'Estany que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies. 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article