La Fundació Desenvolupament Comunitari organitza un concert solidari a Luz de Gas

Serà el proper 16 de gener i hi actuaran Ignasi Terraza, patró de la Fundació i músic de jazz-swing reconegut internacionalment, juntament amb la veu de Susana Sheiman i el Trio Jazz Band


La sala Luz de Gas de Barcelona acollirà el proper 16 de gener un concert que servirà per recollir uns diners que es destinaran a una iniciativa de desenvolupament local-social al barri del Poblenou a partir de l'economia solidària i el cooperativisme d'aquest barri. La Fundació Desenvolupament Comunitari organitza aquest concert d'Ignasi Terraza, patró de la Fundació i músic de jazz-swing reconegut internacionalment, juntament amb la veu de Susana Sheiman i el Trio Jazz Band. L'entrada val 15 euros i es pot comprar a través d'Atrápalo.com.

Amb aquesta proposta -i treballant en xarxa amb diferents entitats- es pretén donar opcions perquè persones i entitats d'aquest territori puguin generar propostes que fomentin l'ocupació, donin resposta a les persones i col·lectius més desafavorits i en risc d'exclusió social -especialment ara, en aquest context de crisi- i treballin cap a la promoció d'un territori més autònom en la seva autogestió i obtenció de recursos econòmics.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article