Arriba el torneig internacional de robòtica per facilitar la vida de la gent gran

La tercera edició del torneig internacional de robòtica First Lego League incorpora per primer cop alumnes de sis a nou anys


Més de 300 estudiants tenen cita a Girona el proper 27 de gener en el marc de la tercera edició del torneig de robòtica internacional First Lego Leage organitzada per la Universitat de Girona i la Fundació Príncep de Girona. L'objectiu és construir robots amb peces Lego que permetin facilitar la vida de la gent gran. Enguany i per primera vegada, els estudiants de sis a nou anys hi podran participar juntament amb els d'entre 10 i 16 anys. Aquesta tercera edició bat el rècord de participants ja que es passa de 130 de l'edició del 2012 a més de 300. L'objectiu dels organitzadors és que els estudiants estiguin en contacte amb la tecnologia per tal de inculcar-los noves vocacions.

Algunes de les idees que s'hi podran veure són un braç mecànic que posa la roba bruta dins la rentadora per evitar que la gent gran s'hagi d'ajupir, un robot agenda que fa els recordatoris de les activitats que han de fer els avis o un botó que tira automàticament de la cadena per evitar que s'hagin de girar.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article