Més de 300 persones al quart concert solidari de Sant Tomàs

La sala Pasternak de Vic ha acollit l'acte en benefici del servei de formació i inserció laboral


 
350 persones han passat aquest dissabte des de les 7 de la tarda i fins les tres de la matinada per la Sala Paternak de Vic, en motiu del concert solidari a benefici del servei de formació i inserció laboral Eina de l'Associació Sant Tomàs. Un concert, el quart organitzat per l'Associació, que ha comptat amb el suport de nou grups, els quals, de forma desinteressada, han actuat oferint el seu millor repertori a un públic totalment entregat. Grups com Xevi Comas, Núria Graham, Earth Angels, Blaumut, Aspergillus, Extra-T Rastes, Relamido's, Se atormenta una vecina i La Bundu Band han fet que els assistents poguessin gaudir d'un molt bon espectacle.  

El concert es va caracteritzar per un dinamisme continu; 8 hores seguides de música en directe amb actuacions de mitja hora per grup, un quart d'hora de canvi i una hora de pausa. Les actuacions de la tarda van permetre que el públic infantil (amb entrada gratuïta o a meitat de preu depenent de l'edat) acompanyats d'adults, també hi pogués assistir. A partir de les 10 del vespre el públic ja era de majors de 18 anys. 
 
Els músics han valorat l'experiència com a molt positiva, han destacat la bona organització de l'esdeveniment i el tracte rebut. Pel que fa als assistents, tot i que hi ha hagut menys gent que en l'edició anterior (aquest any 350 persones), hi ha hagut un bon ambient i tothom ha pogut gaudir de les diferents propostes musicals. 
 
Enguany s'ha pogut recaptar l'import brut de 2.800 €. Aquests diners, un cop descomptades les despeses d'organització, serviran per finançar el servei de formació i inserció laboral Eina. Actualment , s'atenen gairebé 200 persones. 
 
Agrair des de Sant Tomàs, i molt especialment des d'Eina, a tots els assistents, col·laboradors i persones que van participar en la festa, també a la Sala Pasternak i als grups de música per haver pogut comptar amb ells. Esperem poder celebrar el cinquè aniversari l'any vinent.  

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article