Amics de la Gent Gran vol crèixer i fer disminuir la soledat a la tercera edat

Aquest 2013 vol arribar a 5 poblacions més de tot Catalunya


Amics de la Gent Gran afronta aquest 2013 amb un repte esperançador i engrescador: expandir la nostra acció social a 5 poblacions més de tot Catalunya. "Volem arribar a cada cop més persones grans que volen deixar de sentir-se soles i mobilitzar més ciutadania contra la marginació d'aquestes persones. Per a aquest objectiu comptem amb l'empenta de voluntàries i voluntaris, socis i sòcies, donants, col·laboradors i professionals, units en la missió de lluitar contra la soledat". En aquest sentit, s'ha incorporat a l'equip tècnic un responsable de Desenvolupament Territorial, José Luis Buenache, que gestionarà aquesta expansió. 

Aquest repte compta amb el suport de La Marató de la Pobresa, ja que el projecte Noves formes de lluita contra l'exclusió social de les persones grans és un dels seleccionats i té un finançament de 88.894 euros. També rep l'impuls de la recaptació de la gala solidària No esteu sols!, amb més de 38.000 euros. Precisament, el desenvolupament territorial és un dels continguts del Pla Estratègic 2013-15, que s'enllestirà abans de l'estiu i definirà les línies d'actuació d'Amics de la Gent Gran en els propers anys.
 
Aquest 2013 també és un any de reordenació interna a l'equip tècnic de l'entitat, amb l'objectiu que les persones grans continuïn sent el centre de la nostra missió. Aquesta reordenació també permetrà donar un nou impuls a la nostra acció social i estendre-la tota Catalunya. En aquesta mateixa línia, estem en procés de recerca d'un director de l'àrea de Recursos Humans, Finances i Administració.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article