Els riscos de les polítiques d'austeritat, segons els col·legis de professionals

La desena de col·legis signants llegiran el manifest en el marc de la xerrada 'Cap a un nou Estat del Benestar? Visions i alternatives'


La Sectorial d'Acció social, Ensenyament i Humanitats de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que agrupa una desena de col·legis —Treball Social, Educadores i Educadors Socials, Pedagogs, Psicòlegs, Politòlegs i Sociòlegs, Bibliotecaris Documentalistes, i Doctors i/o Llicenciats en Filosofia i Lletres, Educació Física i Ciències de l'activitat física i de l'esport, Belles Arts i Professors de Dibuix—, faran públic avui un manifest contra "totes aquelles polítiques d'austeritat que, sense cap política de reactivació econòmica, no porten a superar la profunda crisi del país, a la vegada que es redueix sensiblement la qualitat de vida de les persones".

La lectura tindrà lloc aquest dilluns al vespre en el marc de la jornada 'Cap a un nou Estat del Benestar? Visions i alternatives', que comptarà amb intervencions de Joan Subirats, economista i catedràtic de ciència política, i Violeta Núñez, doctora en filosofia i ciències de l'educació i professora de pedagogia social. Inaugurarà la sessió Núria Carrera, presidenta de la Sectorial d'Acció social, Ensenyament i Humanitats de l'Associació Intercol·legial i degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article