Xarxanet.org informa dels ajuts i recursos als que poden accedir les entitats

Es pot consultar la informació per temes i per rellevància


En aquests moments fa més falta que mai trobar una bona eina de recerca de subvencions i suport a projectes que volen tirar endavant entitats i associacions de casa nostra. El portal Xarxanet.org treballa des de fa anys com a punt de trobada de l'àmbit associatiu català, recollint informació d'actualitat, esdeveniments d'agenda i reportatges, assessorament, sempre enfocat al voluntariat i al teixit associatiu. Avui però fem referència a un apartat del treball d'aquest mitjà que està destinat a recopilar totes les convocatòries de finançament i subvencions per a entitats i associacions que es poden trobar a la xarxa.

La informació la podeu trobar ordenada per la data d’expiració de la convocatòria. A més, el web conté un cercador d'ajuts per temes, en funció del projecte pel que es pretén trobar finançament.
 
Un apartat amb rellevància és el que fa referència a les noves possibilitats que ofereixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i detalla quines són les noves fórmules de cercar fons per al finançament d'entitats sense afany de lucre com són Microdonacions, Plataformes de voluntariat,  Finançament col·lectiu o les experiències de crowdfunding. De tot plegat presenta un recull d'informació per poder decidir  amb més coneixement de causa quina opció triar.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

pau esteve vallada-costera
1.
hola am@cs
trobe que es un bon encert...perque anem molt perduts en el tema dels finançaments i de vegades per ignorancia,per falta de transparencia o per gossera,els diners van a parar a mans que no deurien i se ls gasten els diners publics en interessos privats.a les corts valencianes-RIP-en tinguem un exemple d allo mes vergonyos amb el cas blasco -ex conseller-que va destinar els milions d una ong per ajudar a families necessitades del que en diem tercer mon a comprar pisos a miami i a viatjar per illes del carib entre altres coses.i hem d aguantar aixo..............aixo no hi ha qui ho aguante.............i estem fins els collons i a punt d esclatar...............transparencia es el que ens cal i pens que aquestes informacions en poden aportar i molta.merci
  • 0
  • 0

Comenta aquest article