Barcelona commemorarà el Dia Mundial del Treball Social

Arcadi Oliveras i Bet Bàrbara presenten el lliurament de la Medalla d'Or 2013 al Treball Social, que reconeix la lluita de Pilar Massana pels drets socials


Demà se celebra a Barcelona el Dia Mundial del Treball Social i es fa entrega de la Medalla d'Or 2013 a Pilar Massana i Llorens, treballadora social amb 40 anys de trajectòria en defensa dels drets socials i ciutadans. Presidiran l'acte la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; la vicepresidenta quarta d'Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; i la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, juntament amb la degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Núria Carrera.

A partir de demà mateix i fins al 19 de març se succeiran diverses conferències arreu de Catalunya:
 
· Tarragona, 12/03: ‘Els serveis socials a la cruïlla? Una anàlisi a partir de l'índex de desenvolupament dels serveis socials', a càrrec de Gustavo García Herrero, fundador i directiu de la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales.
· Manresa, 18/03: ‘Perspectives del sistema capitalista: diagnosi i alternatives', a càrrec de Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa.
· Vic, 18/03: ‘De la Renda Mínima a la Renda Bàsica: pensant alternatives a la crisi des del Treball Social', a càrrec d'Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, i Mercè Ginesta, coordinadora de la Comissió de Serveis Socials Bàsics del Col·legi de Treball Social.
· Barcelona, 19/03: jornada ‘Promoure l'equitat social i econòmica', en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Amb conferències a càrrec de Rosa Domènech i Mercè Ginesta.
· Lleida, 19/03: ‘Com desenvolupar la intel·ligència emocional en el context actual', a càrrec de Francesc Jové, mestre llicenciat en Psicopedagogia i Història de l'Art.
· Tortosa, 19/03: ‘El passat, present i futur del Treball Social', a càrrec de Marita Ramírez.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article