Finalitza la campanya 'Talla amb la pobresa', comencen les oportunitats per a moltes mares i nadons

La iniciativa ha recollit 4.000 euros gràcies a les aportacions de les perruqueries que hi han col·laborat


La primera edició de la campanya 'Talla amb la pobresa. Canvia't a l'estil solidari!' arriba al final després que el sector de la perruqueria hagi sumat el seu compromís al llarg de 3 mesos, amb la participació de 13 salons de perruqueria de Cebado, La Pelu, 13AV i Pódame

El passat mes de desembre va començar la primera edició de 'Talla amb la pobresa. Canvia't a l'estil solidari!' per generar noves oportunitats de futur per transformar la realitat de les persones més vulnerables. Aquesta campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració dels centres Cebado, 13AV, Pódame i La Pelu. 'Talla amb la pobresa' és una iniciativa que ha sumat els esforços del Casal dels Infants i del sector de les perruqueries per canviar la realitat de moltes mares amb nadons de 0 a 3 anys en situació de risc, del projecte Vincles. Els salons que s'han adherit a la campanya han destinat una part del benefici dels tallats de cabell que han fet durant els mesos de desembre, gener i febrer al projecte maternoinfantil del Casal. Després de tres mesos el Casal dels Infants ha assolit l'objectiu d'implicar el sector de la perruqueria en el projecte del Casal que, a la vegada, han compartit el projecte del Casal amb la ciutadania.
 
Els fruits
 
Al llarg d'aquests tres mesos de projecte construït amb un esforç extraordinari s'han assolit els següents reptes:
 
 
    13 salons de perruqueria s'han convertit en aliats del Casal dels Infants.
    Més de 6.000 persones s'han passat a l'estil solidari, tallant-se els cabells per una bona causa.
    Entre totes i tots hem aconseguit sumar 4.000 euros.
 
La suma d'aquestes petites grans aportacions permetrà seguir treballant per millorar les situacions de les persones que estan vivint en condicions de gran fragilitat social i ens encoratja a seguir esforçant-nos amb la lluita per la igualtat d'oportunitats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article