Les iniciatives que busquen la conciliació tenen premi

L'Ajuntament de Barcelona vol potenciar les empreses que treballin en aquest sentit


La Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l'Ajuntament de Barcelona ha impulsat la creació del Premi "Barcelona a l'Empresa Innovadora en mesures de Temps i Conciliació". Aquest premi vol reconèixer, promoure i divulgar la tasca d'aquelles empreses compromeses en millorar la gestió del temps per aconseguir la conciliació entre la vida laboral, familiar i personal. Empreses que treballen implementant mesures d'usos del temps per facilitar que els treballadors i treballadores puguin organitzar-se millor i, al mateix temps, millorar l'organització empresarial. Dijous 4 d'abril es lliuraran els premis al Saló de Cent de l'Ajuntament barceloní [fes clic aquí per veure'n les bases]. 
 

Per això, la voluntat és:
 
- Reconèixer públicament la tasca de les empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, flexibilitat i equilibri de la vida laboral, familiar i personal.
- Promoure la visibilitat de les empreses compromeses amb facilitar l'harmonització del temps en la seva organització, sensibilitzant a la societat en aquesta matèria.
- Contribuir al coneixement i l'intercanvi, generant un banc de bones pràctiques en l'àmbit del temps i la conciliació a les empreses.
 
En aquest mateix sentit ja fa uns dies vam parlar del projecte Corresponsables 100x100, el projecte per la igualtat de gènere en les tasques domèstiques també impulsat per l'Ajuntament de Barcelona. 
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article