Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari

L'espectacle solidari i gastronòmic tindrà lloc el 9 de juny a l'Auditori de Barcelona


Ferran Adrià, ambaixador del Casal, conscient de la situació vulnerable que pateixen moltes famílies al nostre país, i compromès des de fa temps en la lluita contra la pobresa infantil, obre les portes a la seva "fàbrica de menjar solidari" en un acte a benefici del Casal dels Infants que acostarà a tots els públics els processos i secrets de l'alta gastronomia catalana a través de l'humor i entreteniment en família.
 

Un espectacle gastrònomic i solidari de la mà de les millors estrelles catalanes de la cuina i dels personatges dels programes de Polònia i Crackòvia, per tal d'aconseguir el suport imprescindible que necessiten molts infants en risc per tirar endavant.
 
La fàbrica escalfa els ‘fogons' i posa a la venda les entrades
 
Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari és un espectacle gastronòmic d'una hora i mitja protagonitzat per Ferran Adrià i els millors cuiners del país. De la mà d'en Toni Soler, compromès amb el Casal, aquest espectacle estarà guionat i dirigit per l'equip de La Segona Hora (de la productora Minoria Absoluta), amb en Quim Morales al capdavant.
 
Les entrades són a la venda a Ticketmaster. El preu de l'entrada és un donatiu de 20 euros.
 
Podeu accedir a la compra a través del següent enllaç: Ticketmaster_Ferran Adrià i la fàbrica de menjar solidari
 
Sumant esforços per la infància en risc del nostre país
 
El Ferran fa temps que col·labora amb el Casal dels Infants com a ambaixador, amb iniciatives com, per exemple, la Tapa Solidària. Ara, el Ferran ha sumat la seva desbordant creativitat al seu compromís solidari per donar vida a La fàbrica de menjar solidari.
 
En paraules d'en Ferran Adrià ‘és un espectacle que mai s'ha fet i revolucionarà el món dels espectacles gastronòmics dirigits al públic no professional, amb molt d'entreteniment per aconseguir el suport imprescindible que necessiten molts infants en risc per tirar endavant'.
 
Qui hi participa?
 
Ferran Adrià convidarà reconeguts cuiners catalans (Albert Adrià, Christian Escribà, Carles Gaig, Mey Hofmann, Nandu Jubany, Joan Roca i Carme Ruscalleda) a entrar a la seva fàbrica de menjar solidari i els proposa un repte culinari a cadascun que hauran de crear en directe a dalt de l'escenari.
 
Comptarem amb la presència dels imitadors d'alguns dels cuiners: Cesc Casanovas com a Ferran Adrià i altres personatges dels programes de televisió Polònia i Crackòvia.
 
L'espectacle
 
L'espectacle inclourà una actuació musical molt relacionada amb la cuina a càrrec de Xavi Lozano, un especialista en crear instruments musicals amb objectes quotidians, que en aquest cas, ho farà amb aliments, estris de cuina i la col·laboració del grup "Casal Beat", de joves del Casal, que fan percussió amb pilotes de bàsquet.
 
Abans de convidar els cuiners a l'escenari, s'emetrà un vídeo de presentació de tots ells entrenant-se a un poliesportiu. La sorpresa raurà en el fet que enlloc de màquines de musculació utilitzaran elements de cuina i aliments.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article