Comencen les inscripcions de les colònies i casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés

Més de 24.000 infants i joves participaran en prop de 400 activitats educatives


Les famílies que ho desitgin ja poden inscriure els seus fills i filles en alguna de les més de 400 activitats d'estiu que enguany organitza la Fundació Pere Tarrés conjuntament amb els seus centres d'esplai vinculats a tota Catalunya. Les famílies ja poden inscriure els seus fills i filles, entrant al web de la Fundació Pere Tarrés: www.peretarres.org/estiu.

Us podeu descarregar fotografies de les activitats d'estiu fent clic aquí
 
Amb el lema “L'Estiu. Vacances per créixer”, la Fundació Pere Tarrés ofereix una àmplia oferta per tal que infants i joves gaudeixin d'un temps de lleure de qualitat. Es tracta d'una oportunitat única per experimentar valors responent, també, a la necessitat de conciliar la vida familiar i laboral. Gràcies a les activitats, els nens i nenes aprenen a conviure, desenvolupen l'autonomia personal i amplien els seus coneixements.
 
L'èxit de les colònies d'idiomes i esportives
 
L'estiu és una època immillorable per practicar esports a l'aire lliure, així com per aprendre un altre idioma de manera divertida i lúdica. Entre totes les activitats que cada estiu ofereix la Fundació Pere Tarrés, les colònies esportives i les d'aprenentatge d'una llengua estrangera, són les que desperten més interès entre les famílies. La major part de les activitats lingüístiques són en el territori català, però també es proposen estades a Irlanda, Estats Units, Canadà, Anglaterra i França.
 
I pensant en els més petits, entre 5 i 8 anys, la Fundació Pere Tarrés ofereix les colònies My First English Summer, on els infants entre 5 i 8 anys aprendran les seves primeres paraules i expressions en anglès a través de jocs i cançons.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article